3 carteles del IED Barcelona, finalistas del concurso “Human/AI Design Challenge”

Data

11 October 2023

El projecte guanyador es donarà a conèixer el proper 25 d'octubre

3 dels 10 cartells finalistes del concurs internacional “Human/AI Design Challenge” adreçat a alumnes de disseny de tot el món, són d'estudiants de tercer curs de Graphic Design i Motion Graphics and Video de l'IED Barcelona.

Es tracta dels treballs de Lluís La Hoz Viñas i Yasmin Barrry-Djemal, de 3r de Graphic Design, així com de Fabienne Bjercke, de 3r de Motion Graphics. Les seves propostes han estat seleccionades entre més de 100 candidatures.

El repte del concurs, organitzat per Barcelona centre de Disseny i CASA SEAT, ha estat equilibrar la relació entre pensament creatiu humà i intel·ligència artificial mitjançant la realització d'un cartell de disseny gràfic, assistit per algorismes de generació de continguts per IA.

En el cas de les propostes dels estudiants de l'IED, el jurat ha tingut en compte criteris de qualitat estètica i conceptual, així com la creativitat i la innovació en l'ús de les IA i la rellevància i l'impacte en el sector del disseny.

El tema, Design for Human Future, ha estat desenvolupat a l'IED Barcelona amb estudiants de Visual Communication tutoritzats per l'alumnus Thin Truong.

L'exposició dels cartells finalistes estarà a CASA SEAT del 16 al 28 d'octubre, al passeig de Gràcia 109, durant la Barcelona Design Week. El projecte guanyador es donarà a conèixer el proper 25 d’octubre.

Molta sort a tots tres finalistes!

 

Podria interessar-te