Aitor Goikoetxea, alumnus del IED Barcelona, con “Adarrak” en la Mercedes-Benz Fashion Week de México

Data

17 October 2023

Els 18 looks s'inspiren en diversos vestits tradicionals bascos

Aitor Goikoetxea continua mostrant al món el talent de la moda espanyola. L'alumne de l'IED Barcelona ha presentat a la jornada final de la Mercedes-Benz Fashion Week de Mèxic (9 al 13 d'octubre) la seva col·lecció “Adarrak”. Una proposta genderless plena de colors i textures amb què es va alçar el febrer passat amb el Premi Mercedes Benz Fashion Talent, el guardó que li ha permès viatjar a Ciutat de Mèxic per presentar aquests 18 looks inspirats en diversos vestits tradicionals bascos.

“Adarrak” sorgeix d'una idea del dissenyador de moda nascut el 1999: la frontera entre la bèstia i l'home, una línia on es troben i xoquen la vulnerabilitat de la tradició, els rituals bascos, la intimitat, les pors, el passat i el present.

Les peces, plenes de personalitat, savoir faire i tècnica, aposten per la sostenibilitat: han estat creades majoritàriament amb teixits vintage descatalogats dels anys 60 i 70. A més, Goikoetxea ha col·laborat amb Omar Miranda per a la realització de diversos accessoris artesanals fets de resina i porcellana i amb Mal d'Ojo per a la creació de lents de sol dissenyades per ell mateix.

 

Podria interessar-te