Andrea Marchesi, director del IED Barcelona, jurado de MyStart BCN

Data

13 November 2023

El valor en disseny de l'IED ha estat present a la cerimònia, contribuint a l'enfortiment de les relacions empresarials entre Itàlia i Espanya

El 7 de novembre, dins dels actes de celebració de la X edició del “Premi Far de la Mediterrània”, s'ha donat a conèixer la guanyadora del 6è Concurs MyStart BCN. Andrea Marchesi, director de l'IED Barcelona, ha format part del jurat d'aquesta competició, ideada per la Cambra de Comerç Italiana a Barcelona en col·laboració amb Abinsula i la Universitat Politècnica de Torí, per impulsar les start-ups italianes que volen internacionalitzar-se i créixer des del mercat espanyol.

Al costat de representants d'Abinsula, Banco Mediolanum, Barcelona Activa, JET – Japan Europe Teamwork, IESE Business School, i2CAT, Pimec, Barcelona Tech City, NTT DATA, Crowe Spain, Seed&Click, Mind Bidge, Talent Garden, 3XP Global i The option, Marchesi ha aportat la seva expertesa en disseny, empresa i innovació, per contribuir a triar el projecte vencedor. En aquesta ocasió, s'ha tractat de la start-up Biovitae, que comercialitza una bombeta que il·lumina i higienitza alhora els locals. La proposta s'ha imposat davant les altres tres candidates finalistes: Contents.com, nCoreHR i Yeastime.

Per la seva banda, els guanyadors de l'edició 2023 del “Premi Far de la Mediterrània”, que reconeix la contribució de les empreses a les relacions econòmiques entre Espanya i Itàlia, han estat Brembo SpA, líder mundial en disseny i producció de sistemes i components de fre, i ISDIN, empresa farmacèutica catalana de productes de cura de la pell.

La X edició del "Premi Far de la Mediterrània" ha comptat amb la presència de diversos convidats d'honor, entre ells Roberto Nocella, primer conseller de l'Ambaixada Italiana a Espanya, i Emnauelle Manzitti, cònsol general d'Itàlia a Barcelona. Entre les personalitats convidades del món empresarial, cal destacar també la presència d'Agustí Valls i Prats, director de l'IED Espanya.

Podria interessar-te