Data

08 March 2023

L'empresa ofereix un programari especialitzat a quantificar l'impacte mediambiental de les cadenes de producció de les empreses de moda

B-come és una de les 10 finalistes del Fashion StartUp Contest, el concurs organitzat per Modaes, Mango Startup Studio i Meta que compleix aquest any la tercera edició. L'empresa fundada el 2019 per Alba García, graduada del BA in Fashion de l'IED Barcelona, i Anna Cañadell, es consolida així com una de les empreses emergents més prometedores en el sector de la moda.

B-come és un programari especialitzat a quantificar l'impacte mediambiental de les cadenes de producció de les empreses de moda. Entre les seves previsions per a aquest any figuren consolidar-se al mercat europeu i fer el salt als Estats Units. Abans, però, l'empresa sabrà el proper 30 de març a la final del Fashion StartUp a Madrid si el seu nom és el de la start-up guanyadora.

El premi consisteix a rebre suport i assessorament per part de Facebook per desenvolupar campanyes en aquesta mateixa xarxa i a Instagram, així com un bo de 15.000 euros per a les dues xarxes socials. Les empreses finalistes passaran a més a formar part del pool de start-ups analitzades per Mango StartUp Studio.

Molta sort!

Podria interessar-te