Color, luz y diseño de espacios de trabajo públicos en Yamaha Light Meeting Point con participación del IED Barcelona

Data

16 November 2023

L'experiència ha permès activar i posar en pràctica el coneixement aplicat en un exercici d'intersecció entre arquitectura, disseny i instal·lació artística

El 24 d'octubre, 13 estudiants de Motion Graphics, Interior Design i Product Design de l'IED Barcelona han participat a “Yamaha Light Meeting point”, un workshop de formació sobre llum, color i treball a l'espai públic.

Organitzat per la firma japonesa i l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), en col·laboració amb l'estudi de la docent de l'IED Bet Cantallops, Saeta Estudi, i amb Pere Ortega com a facilitador del taller, la trobada ha tingut lloc a l'edifici MediaTIC ubicat al 22@ de la Ciutat Comtal.

La jornada ha constat de dues parts: la primera ha versat sobre l'estudi del color, la llum i el treball a l'espai públic. Tot seguit, cinc estudiants seleccionats de l'IED s'han enfrontat al challenge de proposar idees per a la instal·lació lumínica efímera que Yamaha, patrocinador principal de Llum BCN 2024, presentarà els pròxims 2 al 4 de febrer en aquest festival.

L'experiència ha permès a l'alumnat activar i posar en pràctica el coneixement aplicat en un exercici d'intersecció entre arquitectura, disseny i instal·lació artística.

Podria interessar-te