Comienza el año académico postgraduate en el IED Barcelona

Data

10 October 2023

L’alumnat ha treballat en dissenys per resoldre reptes d‟impacte social basats en els ODS

Amb Designing for the Many, un workshop multidisciplinari per resoldre reptes d'impacte social basats en els ODS ha començat el curs acadèmic 2023-24 postgraduate a l'IED Barcelona.

Impartit per Giulia Sonetti el dia 5 d'octubre, han participat en el taller els estudiants dels programes de Màster en Disseny de Moda, Màrqueting i Comunicació de la Moda i Disseny d'Interiors per a Hotels, Espais Gastronòmics i Comercials.

L'acte oficial de benvinguda per a tots els cursos a càrrec de la direcció acadèmica ha tingut lloc l'endemà, 6 d'octubre, i s'hi ha sumat l'alumnat del Master in Brand Design for Hospitality i dels postgraus en Disseny i Gestió d'Esdeveniments i Disseny de Calçat.

Durant el welcome, Andrea Marchesi, director de l'IED Barcelona, ha remarcat el caràcter internacional de l'alumnat de Màster com a valor molt positiu a més de factor diferencial que enriqueix l'aprenentatge i propicia la creació d'una gran xarxa de contactes. Unes oportunitats de networking que els estudiants ja han començat a experimentar des del primer minut en el seu viatge formatiu a l'IED.

Marina Ojan, directora de l'Àrea de Màster de l'IED Barcelona, per la seva banda, els ha donat la benvinguda des del prisma acadèmic, animant els estudiants a confiar, ja que l'IED els brinda l'oportunitat de llançar-se i arriscar en un espai de salvaguarda on un gran equip acadèmic vetlla pel seu aprenentatge.

Finalment, Clara Guasch, directora de Girbau Lab i convidada com a speaker en aquesta ocasió, ha compartit amb l'auditori conceptes rellevants per al món del disseny amb l'objectiu d'inspirar els estudiants des d'una visió sistèmica i crítica del món que ens envolta.

Podria interessar-te