Data

08 March 2023

Aquest certamen proposa resoldre amb creativitat un plat que contingui almenys tres ingredients italians, un dels quals havia de ser enguany la mortadel·la trufada Negrini

Amb la recepta Italia venerdí sera, Carlotta Andrea Cofano, xef del restaurant barceloní Piero Trattoria Pizzeria, ha guanyat el XVI Concurs de Cuina Creativa Negrini, celebrat dins del marc de la XXI edició de Madrid Fusión. Formada en food design a l'IED Barcelona, és la primera dona d’imposar-se en aquest certamen que proposa resoldre amb creativitat un plat que contingui almenys tres ingredients italians, un dels quals havia de ser enguany la mortadel·la trufada Negrini.

La recepta guanyadora és un ravioli fregit elaborat a partir d'un formatge de 36 mesos de curació, així com amb l'esmentada mortadel·la. Una proposta a priori senzilla, però difícil d’integrar, que ha entusiasmat el jurat.

Com a premi, Cofano gaudirà d’un viatge gastronòmic a Itàlia on podrà visitar restaurants, cellers i centres productors d’aliments, a més d’assistir a cursos de presentació.

Enhorabona!

Podria interessar-te