Dar Rubinstein, alumnus del IED Barcelona, recibe el Premio Innova de los Premios gaudeamusPROJECTA

Data

20 October 2023

Es trata d’una proposta gràfica per trencar amb la monotonía de les sales d’espera als hospitals

Dar Rubinstein, que va estudiar el Bachelor of Arts in Graphic Design, pathway in Motion Graphics and Video a l’IED Barcelona, és la guanyadora del PREMI INNOVA de la 6a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA amb el seu treball de final de grau “Timeless”.

Es trata d’una proposta gràfica per trencar amb la monotonía de les sales d’espera als hospitals que utilitza tecnologia Cinema 4D, Redshift, tècniques de mapeig UV i imatges de l’espai per a comunicar una experiència relaxant als pacients i proporcionar un exercici breu de meditació enfocada.

El PREMI INNOVA a la innovació comunicativa en llenguatges, recursos i mitjans tant creatius com tecnològics s’atorga a aquell projecte que destaca per la seva innovació comunicativa, plàstica, funcional, operativa o tècnica. O si impulsa, optimitza o renova l’ús dels materials i les tècniques d’impressió, les eines digitals o qualsevol altre recurs tecnològic existent i útil per a la comunicació visual. Amb atenció particular a aquells que ampliïn les fronteres tòpiques d’allò que es considera un projecte gràfic per a desenvolupar-se superant prejudicis instrumentals.

La gala de lliurament dels guardons ha tingut lloc el 19 d’octubre a l’Arxiu de la Corona d’Aragó (palau del Lloctinent) de Barcelona on “Giro”, de Jacobo Cobián Sánchez, alumnus de l’IED Madrid, ha estat un dels 24 finalistes.

Podria interessar-te