Data

30 January 2023

El premiat D36 Open representa la nova generació de vaixells de la marca, tant pel que fa a prestacions com en disseny

De Antonio Yachts, la drassana fundada pels alumni de Disseny de Transport de l'IED Barcelona, Marc d'Antonio i Stan Chmielewski, continua rebent premis importants. Després d'aconseguir, el 2019, el de Millor Vaixell a Motor Europeu de l'Any en la categoria de fins a 14 metres amb el model D46 Cruiser, el 2023 han repetit guardó. Ha estat amb el nou D36 Open, presentat durant el Cannes Yachting Festival i que es va llançar amb motiu del desè aniversari de la marca.

El iot, que representa la nova generació de vaixells de la drassana, tant pel que fa a prestacions com en disseny, ha obtingut aquest reconeixement durant el Saló Nàutic Internacional Boot Düsseldorf, en una nova edició de la gala dels premis European Powerboat of the Year 2023, celebrada el 22 de gener.

De línies senzilles i avantguardistes, les embarcacions de De Antonio Yachts, presents a més de 30 països, es caracteritzen pel seu esperit innovador. La marca s'ha marcat com a objectiu a curt termini continuar evolucionant cap a una gamma de models més sostenibles, amb la utilització de materials reciclats i la implementació del nou sistema híbrid, a més de la presentació dels primers models totalment elèctrics.

Podria interessar-te