Data

13 February 2023

La setmana de tallers multidisciplinar ha conclòs amb una exposició de les creacions dels alumnes

Del 6 al 10 de febrer, i sota el guiatge de professionals en actiu, exalumnes i experts en disseny, 400 estudiants de l'IED Barcelona han posat a prova les seves habilitats creatives durant una nova edició de la Multidisciplinary Workshops Week.

Amb una oferta de 23 tallers molt diversos, la cita anual ha posat el focus aquesta vegada en la unió d'artesania i tecnologia, posant en valor una dimensió del disseny de gran rellevància.

L’alumnat ha participat en workshops molt variats que han abastat des de maquillatge expressiu a mappings visuals a partir d'òperes clàssiques, passant per tallers on han fet estructures escalables de bambú, teixits amb tints naturals, creació de música amb codi o sessions de gimnàstica creativa.

L'experiència els ha permès treballar braç a braç amb companys d'altres disciplines creant comunitat i aprenent noves maneres d'apropar-se al disseny.

Com a colofó de la Multidisciplinary Workshop Week, s'ha organitzat una exposició de les creacions dels alumnes.

La Multidisciplinary Workshops Week ha comptat amb la col·laboració de Guarro Casas i Lorente, així com Trilla (al taller Rejeter) i Munich (al taller Still Photography and Fashion

Podria interessar-te