Data

13 March 2023

Per reconnectar els ciutadans amb l'Eix Comercial del Passeig de Gràcia, els estudiants han proposat la creació cooperativa de jardins verticals mòbils i sostenibles

L'1 de març es van presentar al Disseny Hub Barcelona els projectes impulsats per “Dissenyem comerç” que s'implementaran al llarg de 2023 i 2024. Aquesta és una iniciativa liderada per l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de dinamitzar els diferents eixos comercials de la ciutat. Entre les propostes hi ha un projecte desenvolupat per alumnat de l'IED Barcelona.

Concretament, els estudiants de l'IED han treballat per impulsar l'Eix Comercial del Passeig de Gràcia mitjançant la creació cooperativa de jardins verticals mòbils i sostenibles. D'aquesta manera, pretenen aconseguir que la ciutadania torni a connectar amb aquest emblemàtic espai que fins ara ha estat percebut com un enclavament per a turistes i consumidors de productes de luxe.

Els estudiants que han participat en el programa “Dissenyem comerç” són: Idoia Ulchur, Rebeca Martell, Lucia Alabart, Marta Marín, Pablo Latorre i Cristina Moretti. Han comptat amb els tutors João Alves, docent de Brànding i director de l'agència Momento, i Cesc Grau, coordinador del Postgrau en Disseny i Gestió d’Esdeveniments i director de C es C Studio, coordinats des de la direcció de l'àrea de Management & Design Strategies del IED Barcelona.

Seguirem de prop la implementació d'aquest projecte.

Podria interessar-te