Data

03 February 2023

Els dissenys de Luis De Javier projecten un missatge de llibertat i empoderament, mentre que les creacions de PRISCAVera es defineixen per una estètica relaxada i refinada

Després de vestir Beyoncé, Cardi B, Rosalia o Kim Kardashian, la carrera de l'alumnus del BA (Hons) in Fashion Design de l'IED Barcelona, Luis De Javier continua imparable. Serà un dels joves dissenyadors de moda que formaran part del programa de la propera New York Fashion Week 2023. El seu debut tindrà lloc el 14 de febrer a les 20h (hora local) quan presentarà les seves creacions tardor/hivern 2023-2024.

No serà l'únic talent creatiu format en disseny a l'escola de participar en una de les Fashion Weeks de més renom internacional. Prisca Vera Franchetti, alumnus de Disseny de Moda que amb PRISCAVera ha captat l'atenció d'icones generacionals com Bella Hadid, entre d'altres, ja és una habitual de la setmana novaiorquesa de la moda i també hi presentarà la seva nova col·lecció. Ho farà el dia 13 de febrer a les 18h (també hora local).

Podria interessar-te