Dos alumni de Artes Visuales del IED Barcelona, ponentes en Brut!

Data

18 October 2023

9 escoles de disseny han participat a l'esdeveniment amb 21 projectes d'estudiants de disseny gràfic i altres disciplines creatives

Després de graduar-se el juny passat en Graphic Design i Motion Graphics and Video, respectivament, les trajectòries dels alumni de l'IED Barcelona Varvara Godovikova i Thinh Truong segueixen agafant embranzida. Tots dos han format part del planter d'estudiants conferenciants a Brut!, l'esdeveniment de disseny que impulsa el talent jove i la creativitat, celebrat al Disseny Hub Barcelona els dies 5 i 6 d'octubre passats.

Godovikova hi ha presentat la seva tesi final, una proposta de nova identitat de marca per al Cercle Artístic Sant Lluc que uneix tradició i avantguarda. El concepte principal del projecte es basa en un tipus de lletra personalitzat que funciona com a contenidor per encaixar la història de Sant Lluc i donar-li un aspecte modern.

Truong, per la seva banda, ha explicat davant l'auditori el desenvolupament d'”Unwoven memories”. Es tracta d'un innovador treball que tradueix els records d'objectes de la Colònia Güell en una nova forma de llenguatge amb teixit codificat permetent que la ciutat embasti de nou la seva pròpia història.

El jove dissenyador ha estat seleccionat a més per presentar el projecte al festival Blancdissabte 21 d'octubre a les 10.40 h a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Enhorabona a tots dos!

 

Podria interessar-te