Data

31 March 2023

La peça, una aproximació subjectiva a la història de la humanitat on artesania i tecnologia coexisteixen per reflexionar sobre el futur, es projectarà, el proper 19 d'abril, a l'espai Can Luna de la Garriga, Barcelona

El binomi artesania i tecnologia de l'IED Barcelona es llança a la conquesta del territori català de la mà de l'audiovisual Change to live – Crafts Digital Revolution II, de Jordi Cussó, docent de l'escola.

Després de ser presentat, el 2022, al Disseny Hub Barcelona dins la IV Mostra Internacional d'Audiovisuals d'Artesania i, més tard, a Filmin, el vídeo ha estat seleccionat per participar a la I Mostra on the Road. Es tracta d'una iniciativa que pretén fer arribar l'activitat de la Mostra, l'artesania i els seus audiovisuals al territori català.

La peça es projectarà el proper 19 d'abril a l'espai Can Luna de la Garriga, Barcelona. Després del visionat, s’obrirà un col·loqui entre representants del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, entitat organitzadora de l'esdeveniment, i el públic assistent.

Change to live – New Crafts Digital Revolution II és una aproximació subjectiva a la història de la humanitat on artesania i tecnologia coexisteixen per reflexionar sobre el futur. El vídeo complet es pot veure aquí.

Podria interessar-te