Data

16 March 2023

Gonzàlez-Cambray ha conversat amb Andrea Marchesi, director de l'escola, interessant-se per la seva àmplia oferta formativa en l'àmbit del disseny i les indústries creatives

El conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Gonzàlez-Cambray, ha visitat aquest dimecres l’estand de l’IED Barcelona, centre superior de disseny, durant l’acte d’inauguració del Saló de l’Ensenyament. Aquest és el principal esdeveniment anual dedicat a l'orientació i oferta educativa que reuneix més de 200 expositors d'universitats, centres d'ensenyament i acadèmies de l'àmbit públic i privat al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Gonzàlez-Cambray ha conversat amb Andrea Marchesi, director de l'escola, interessant-se per la seva àmplia oferta formativa en l'àmbit del disseny i les indústries creatives.

El conseller també ha pogut recórrer l'estand i conèixer de primera mà alguns dels projectes d'estudiants de l'IED exposats amb motiu del Saló. Entre ells, per exemple, Blank Interface, de l'alumnus Ivana Mulanovich, una proposta sobre el futur de les curses de cotxes l'any 2060 o Mar i Avisa, proposta de disseny de moda masculina del també alumnus Marc Sanz, actual finalista de la 38a edició del Festival d'Hyères, que barreja influències del Rock dels anys 70 amb reminiscències a les invasions corsàries de la història d'Eivissa.

Podria interessar-te