Los programas en Diseño de Interiores del IED, entre los mejores de España según Financial Magazine

Data

24 May 2023

L´IED se situa un any més entre les escoles de referència d´Espanya en matèria de Disseny d´Interiors

Com cada any, el portal de referència en actualitat econòmica i centres de formació Financial Magazine ha publicat diversos rànquings per àrees temàtiques sobre aquells centres, institucions i portals de formació de tots els nivells educatius i modalitats que compleixen els criteris de qualitat i excel·lència acadèmica.

Entre ells hi ha el Rànquing en Programes en Interiorisme, en què el Grup IED figura en sisena posició amb els seus programestant de Títol Superior de Grau com de Màster en Disseny d’interiors. Aquí podeu consultar el rànquing al complet.

D'aquesta manera, l'IED Barcelona, l'IED Bilbao i l'IED Madrid se situen un any més entre les escoles de referència d'Espanya en matèria de disseny d'interiors.

El Rànquing de Financial Magazine utilitza dos indicadors objectius per classificar totes les institucions que hi participen. D'una banda, la informació de la pròpia institució educativa i, de l'altra, les mètriques del centre a l'entorn web sobre la seva reputació acadèmica. El Rànquing de Financial Magazine analitza més de 400 universitats, escoles de negoci i institucions de formació superior d'Espanya cada any i publica les 10 millors a cada camp.

Podria interessar-te