Estudiantes de Graphic Design del IED Barcelona diseñan propuestas de merchandising para la Fundación Setba

Data

04 October 2023

El sotagot es comercialitzarà per recaptar fons per a la fundació

Estudiants de Graphic Design de l'IED Barcelona han col·laborat amb els finalistes del projecte Magistrals/Premi Setba de la Fundació Setba en el disseny de diverses propostes de marxandatge amb què promocionar les obres participants en aquest certamen adreçat a artistes amb discapacitat intel·lectual.

Ho han fet durant un workshop col·laboratiu realitzat a les instal·lacions de l'IED. Després de treballar conjuntament en la integració dels dibuixos i pintures seleccionats en diferents elements com ara coixins o mocadors, la proposta de l'estudiant Lluís La Hoz ha estat la triada. Es tracta d'un sotagot que es produirà i comercialitzarà per recaptar fons per a la fundació, i que es va mostrar per primera vegada el 18 de setembre passat a CaixaForum durant la gala del Premi Setba.

Amb motiu d’aquesta col·laboració amb la Fundació Setba, els alumnes de l’IED també han tingut l’oportunitat d’aprendre la tècnica de la serigrafia en un taller organitzat pel centre ocupacional Les Corts. Una experiència que els ha servit per intercanviar coneixements amb els companys del centre i compartir vivències.

 

Podria interessar-te