Data

30 May 2023

La desfilada es podrà seguir en directe via streaming pel canal d’instagram de l'IED Barcelona

Amb la col·laboració d’Studio1o, empresa dedicada a la recerca i promoció de marques i creatius independents que s’esforcen per fer un canvi positiu al món, Fashioners of the World tindrà lloc aquest any el proper 12 de juny a les 19.30 h a l'emblemàtica sala de ball La Paloma.

L'elecció d’aquesta localització no és pas casualitat. La desfilada anual on 25 estudiants del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda i el BA (Hons) in Fashion Design de l'IED Barcelona presenten les seves col·leccions finals tria cada any un lloc icònic de la ciutat on mostrar al món com interpreten la moda els alumnes de l'IED Barcelona. I després d'haver optat en edicions anteriors pel recinte modernista de Sant Pau, Casa Vicens o la Fundació Miró, recull ara el testimoni aquesta petita joia del Raval que ha sabut transformar-se i reinventar-se una vegada rere altra sense perdre mai la seva singularitat i valors com la llibertat de creació, transgressió i apertura.

Com a cada edició, en acabar la desfilada, un destacat jurat internacional atorgarà els premis Franca Sozzani a la Millor Col·lecció de Moda, Isabel Coixet al Millor Fashion Film, Manuel Outumuro al Millor Shooting i Jordi Labanda a la Millor Il·lustració de Moda.

Una fragància exclusiva

Una de les característiques de Fashioners of the World és la seva capacitat per sorprendre'ns any rere any. I aquesta vegada, ho farà per via sensorial. Jérôme Di Marino, perfumista de Mane, un dels grups líders mundials de la indústria del perfum, ha creat una fragància especial que es repartirà entre tots els convidats a l'esdeveniment. Sota el nom “Mala reputació”, està inspirada en l'ambient bohemi i allunyat dels convencionalismes de La Paloma i el seu eslògan: “Mala reputació des de 1903”.

Projecció internacional

La desfilada es podrà seguir en directe via streaming pel canal d’instagram de l'IED Barcelona. La transmissió serà amplificada a través del nostre col·laborador Not Just a Label, plataforma de dissenyadors líder al món per exhibir i nodrir els pioners de la moda contemporània.

No te la perdis!

Podria interessar-te