Data

28 March 2023

Els estudiants han pogut conèixer quines són les aplicacions en moda, lighting design, disseny d’interiors o en el sector sanitari del teixit instantani en esprai que es va fer viral a la Paris Haute Couture Fashion Week

Un tema d'actualitat, un líder d'opinió, alumnat i docents. Són els quatre pilars sobre els quals s'estructura “Mastering your Brain”, la nova proposta de l'IED Barcelona per aprendre en comunitat a través del pensament crític.

La primera trobada d´aquesta sèrie d'esdeveniments ha tingut lloc aquest divendres, 24 de març, i el tema triat ha estat Fashion Tech & Sustainability. Per parlar-ne, l'escola ha comptat amb la presència del Dr. Manel Torres, creador del teixit instantani a partir d'un esprai que es va fer viral a la París Haute Couture Fashion Week.

L’expert ha explicat com funciona aquest material innovador, reutilitzable i versàtil que pot usar-se tant en moda, lighting design com en disseny d’interiors (el teixit permet incorporar-hi elements com la citronella per fer fugir els mosquits, el que fa que sigui molt útil, per exemple, en el disseny de iots). El teixit en esprai és, alhora, un material amb aplicacions interessants en el sector sanitari, com a alternativa als embenatges o guixos tradicionals.

Isabel Martínez, directora creativa i cocoordinadora del Master in Fashion Creative Direction, ha estat l'encarregada de conduir el diàleg i les preguntes dels estudiants.

Podria interessar-te