‘In the beginning everything was white’, llega al Disseny Hub Barcelona en formato exposición

Data

17 October 2023

La mostra desvetlla, mitjançant vídeos, fotografies, esbossos, vestits, màscares i atrezzo, les interioritats de les vuit microòperes del projecte Òh!pera

De la ment al paper. Del text a escena. Del teatre al museu. Aquest és el recorregut pel qual ha passat In the beginning everything was white, microòpera que ara encara el darrer acte aterrant al Disseny Hub Barcelona com a part d'”Òh!pera (L’exposició)”.

Creada per estudiants de l'IED Barcelona per a la 2a edició d'aquesta iniciativa impulsada pel Gran Teatre del Liceu i la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l'Ajuntament de Barcelona, és una de les vuit obres els processos de creació i posada en escena de les quals recull l'exhibició.

Una mostra que, mitjançant vídeos, fotografies, esbossos, vestits, màscares i atrezzo, desvetlla les interioritats dels diferents projectes que han permès unir joves talents de diverses disciplines creatives per dissenyar noves òperes de petit format.

L'exposició es va inaugurar el 10 d'octubre passat i es podrà visitar fins al 14 de gener de 2024.

 

Fitxa tècnica d'In the beginning everything was white

Coautors: Itziar Viloria, Alex Tentor i Jordi Oriol

Direcció escènica: Jordi Oriol

Escenografia: IED Barcelona

Disseny de Vestuari: Marta Fernández Martínez / Fernanda González Acosta

Disseny d'Espai Escènic: Paula Casademunt / Louise Zanartu / Monique de Oliveira

Disseny de Videocreació: Camil·la Kotliarsky / Karin Schmidt

Tutora del projecte: Claudia Schneider

Project Manager: Ana Pérez

Disseny de llums: David Bofarull (AAI)

Professors i consultors IED Barcelona: Raffaella Perrone, directora Àrea Design; Mery Glez, directora Àrea Visual Arts; Julia Weems, directora Àrea Moda; Fabricio Perez, Course Leader of Fashion; Sergi Carbonell, professor de Video.

 

Fotos: DHub / Beth Magre Loren

Podria interessar-te