Data

17 March 2023

Per optar al guardó, les alumnes havien de presentar dos looks en teixit bàsic de cotó (teixit natural i orgànic) amb una temàtica lliure i realitzat a través de la tècnica de moulage utilitzada en alta costura

Krystle Sepúlveda, alumna del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia 2022/23 de l'IED Barcelona, és la guanyadora del concurs Bridal Scholarship for Talent by Gratacós amb el look Maria de la col·lecció Juracà, inspirada en els huracans que han assotat el seu país d'origen, Puerto Rico.

El jurat compost per Glòria Casacuberta i Aida Molano, de Gratacós, Albasarí Caro, directora de la Barcelona Bridal Fashion Week, i Santiago Martín, director de Comunicació de Majestic Hotel Group, així ho ha decidit després d'examinar aquest 17 de març les propostes de les estudiants.

Per optar al guardó, les alumnes havien de presentar dos looks en teixit bàsic de cotó (teixit natural i orgànic) amb una temàtica lliure i realitzat a través de la tècnica de moulage utilitzada en alta costura.

La guanyadora rebrà un premi de 1.000 euros en teixits de Gratacós i exposarà el vestit en teixit definitiu amb la mateixa tècnica a l'aparador de la firma durant el mes d'abril.

Podria interessar-te