Data

29 May 2023

BCome és una plataforma digital innovadora enfocada a impulsar la sostenibilitat de la indústria tèxtil amb l'objectiu de millorar la traçabilitat responsable dels subministraments per a empreses de moda

Després de figurar entre les 10 finalistes del Fashion StartUp Contest, BCome, la plataforma digital enfocada a millorar la sostenibilitat de la indústria tèxtil cofundada per Alba García, alumnus del BA in Fashion de l'IED Barcelona, entra de nou en una final. En aquest cas, es tracta del Green Alley Award 2023, guardó que, des del 2014, premia les innovacions en economia circular d'empreses emergents amb models de negoci vinculats a l’economia circular digital, el reciclatge o la prevenció de residus. La seva candidatura ha estat seleccionada entre 226 projectes presentats.

BCome és una plataforma digital innovadora enfocada a impulsar la sostenibilitat de la indústria tèxtil amb l'objectiu de millorar la traçabilitat responsable dels subministraments per a empreses de moda. Per fer-ho, ajuda les companyies a rastrejar tots els passos de la cadena de valor, des de l'extracció de matèries primeres fins al punt de venda.

Mitjançant la recopilació de dades en tot el cicle de vida del producte, permet ajustar la presa de decisions en conèixer el seu veritable impacte social, ambiental i econòmic a escala global.

Enhorabona!

Podria interessar-te