Data

24 April 2023

Durant el mes de les núvies, també s'han exhibit looks de les alumni de l'última edició del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia als aparadors de l'Hotel Majestic i de la firma Gratacós

Del 19 al 23 d'abril ha tingut lloc una nova edició de la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW). El saló capdavanter de la moda nupcial ha comptat, una vegada més, amb la participació de l'IED Barcelona, actor habitual de l'esdeveniment i única escola de disseny de moda representada en aquesta important cita per a la indústria internacional.

Amb 34 dissenyadors, més de 300 firmes i 30 països representats, la BBFW ha revelat, al llarg de cinc jornades, el rumb cap al qual es dirigirà el sector els propers anys. Un rumb que, sens dubte, estarà marcat per la sostenibilitat, un valor cada vegada més present a les col·leccions nupcials, tal com s'ha pogut veure a les propostes de les grans firmes nacionals i internacionals així com en el cas dels joves talents del IED Barcelona.

Els alumni del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia, en efecte, han exhibit al cèntric Village de la Bridal quatre projectes que presten especial atenció als materials i seleccionen tèxtils d'alta durabilitat manufacturats de manera amable amb les persones i el medi ambient. Els vestits s’han exposat sobre maniquins Handsboodt fabricats amb materials nobles i sostenibles seguint la identitat de l'IED Barcelona.

Així mateix, i dins del terreny de la conscienciació, l'escola de disseny ha presentat davant de l'ecosistema bridal una mostra de teixits naturals i ecofriendly, avançats o tradicionals, així com materials reciclats amb què contribuir a crear solucions innovadores per promoure una moda sostenible.

Abril, el mes de les núvies

D'altra banda, del 14 al 24 d'abril, l'Hotel Majestic de Barcelona ha exhibit al seu aparador tres looks de les alumni de la darrera edició del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia.

Així mateix, el vestit “Maria”, de Krystle Sepúlveda, guanyadora de l'última edició del concurs Bridal Scholarship for Talent by Gratacós, s’ha pogut veure a l'aparador de Gratacós amb teixit definitiu també des del 14 d'abril. El look estarà exposat fins al 12 de maig.

Podria interessar-te