El IED Barcelona acoge un bootcamp internacional organizado por PICO

Data

31 October 2023

Després de passar per altres campus com Stanford, UC Berkeley o el MIT, el workshop ha arribat a les instal·lacions de Point Two el 19 d'octubre

En el marc de la gira internacional PICO Dev Jam Campus Tour, PICO, empresa especialitzada en maquinari i programari de realitat virtual, ha visitat l'IED Barcelona, amb qui va signar un conveni de col·laboració el 2022, per presentar PICO DEV Bootcamp. Es tracta d'una formació intensiva amb l'objectiu de donar a conèixer el PICO Dev Jam Hackaton Competition, un hackaton en línia que cerca impulsar l'ecosistema de realitat virtual a través del desenvolupament de contingut innovador de realitat virtual i realitat mixta.

Després del seu pas per altres campus com Stanford, UC Berkeley o el MIT, el bootcamp ha tingut lloc el 19 d'octubre a les instal·lacions de Point Two amb la participació de l'alumnat de 3r i 4t any de Motion Graphics and Video així com del Master in Interaction Design.

Durant la jornada els estudiants han assistit a dos seminaris: un sobre desenvolupament avançat d'experiències immersives i un altre sobre configuració de l'entorn de desenvolupador MR VR. Així mateix, han pres part en una experiència hands-on de disseny d'apps i videojocs en equips.

La data límit per presentar projectes a competició per al PICO Dev Jam Hackaton Competition és el proper 10 de novembre.

Podria interessar-te