Data

11 July 2023

Forbes també esmenta la valoració que reben els docents per part dels estudiants: el 78% són premiats a l'excel·lència acadèmica

La revista Forbes ha inclòs el Master in Design Management de l'IED Barcelona al seu rànquing anual dels “Millors programes de les escoles de negocis” per la seva “qualitat, qualificació del professorat i internacionalització”.

La publicació de negocis ha destacat l‟entorn multicultural i multidisciplinari del programa, on els alumnes desenvolupen una perspectiva general a través de la gestió en disseny. A més, assenyala que nou de cada deu professors del màster són professionals en actiu al seu sector.

Forbes també esmenta la valoració que reben els docents per part dels estudiants: el 78% són premiats a l'excel·lència acadèmica.

El Design Management és una disciplina -de disseny- que ha evolucionat fins a convertir-se en un procés de gestió que té la finalitat de maximitzar els objectius de disseny alineant-los amb els de negocis (dins una organització). Tot i això, l'approach sempre es fa des del disseny i posa el focus en com aquest pot generar valor en l’àmbit organitzacional alimentant l'avantatge competitiu a través de la diferenciació en productes/serveis, millorant l'experiència d'usuari i fomentant, en general, la innovació.

 

Podria interessar-te