Data

20 January 2023

Els estudiants de Motion Graphic&Vídeo, Media Design, Master in Design for Virtual Reality, Master in Interaction Design i el Master in Digital Transformation tenen a la seva disposició ulleres noves de realitat virtual: els models Pico Neo 3 Pro EYE i Pico Neo 3 Prolos

La col·laboració és una de les millors eines per a progressar. N’és un exemple la signatura del conveni entre l’IED Barcelona i Pico, empresa especialitzada en hardware i software de realitat virtual, que permet ampliar els equips professionals de l’XR Lab de l'escola al servei dels seus estudiants.

D'aquesta manera, l’alumnat de Motion Graphic&Vídeo, Media Design, Master in Design for Virtual Reality, Master in Interaction Design i el Master in Digital Transformation sumen dos models més d'ulleres de realitat virtual als disponibles fins ara en el seu programa. Es tracta de les Pico Neo 3 Pro EYE i les Pico Neo 3 Pro.

A més, en virtut d'aquest acord, Pico posa a la disposició de l'escola perfils de professionals en  hardware i software de realitat virtual per a poder realitzar trainings així com sessions d'aprenentatge per als estudiants. El servei tècnic i el manteniment dels equips cedits a l’IED Barcelona també va a càrrec de l'empresa.

L'acord es va signar el passat 10 de novembre a les instal·lacions de l’IED Barcelona, amb l'assistència d’Heitor Bravi, Sales and Partnerships Director de Pico; Agustí Valls, director de l’IED Espanya; Andrea Marchesi, director de l’IED Barcelona; Marina Ojan, directora de l'àrea Màster de l’IED Barcelona, i Mery Glez, directora de l'àrea de Visual Communication de l’IED Barcelona.

 

Podria interessar-te