Data

17 May 2023

Slow Light s'emmarca dins l'interès de Sónar+D per explorar aquest any la resposta dels artistes a l'emergència climàtica

Després del seu reeixit pas per Llum BCN, Slow Light viatja ara al Sónar+D. Del 15 al 17 de juny, aquesta proposta ideada per estudiants de Design, Graphic Design, Product Design i Motion Graphics and Video de l'IED Barcelona, serà un dels 80 projectes previstos dins de Project Area, el renovat espai del festival internacional d'art, ciència i cultura digital on el públic general pot interactuar amb les propostes a càrrec de creadors, empreses, start-ups o institucions.

A més d’altres temes, Slow Light s'emmarca dins l'interès de Sónar+D per explorar aquest any la resposta dels artistes a l'emergència climàtica. La instal·lació funciona sense electricitat i basa el seu funcionament en la interacció coral: són les persones les encarregades de donar-li vida enfocant la llum de la llanterna dels seus mòbils sobre els elements que la conformen.

La proposta creativa pretén, així, que, mentre descobreixen la llum i hi juguen, els visitants siguin conscients de la seva responsabilitat com a consumidors d'energia i del seu poder per canviar les coses quan actuen col·lectivament.

Podria interessar-te