Data

16 January 2023

Dues propostes d'estudiants de grau de l'IED Barcelona han sigut finalistes a “Els llums de Nadal il·luminen el comerç”. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona en què deu escoles de disseny han decorat establiments emblemàtics de la Ciutat Comtal amb l'objectiu d'aconseguir que les botigues més tradicionals incorporin la creativitat i el disseny en els seus aparadors. Per a l'edició de 2022, els temes elegits sobre els quals han hagut de pivotar els projectes han estat la igualtat, el respecte, l’acollida, la sostenibilitat, el consum responsable i la diversitat.

Light Box Christmas, de les estudiants Monique Almeida i Júlia Barrera, per a la Farmàcia Puigoriol, ha estat finalista al barri de l'Eixample. El jurat, format per Isabel Roig, directora de BCD; Anna Cullet, dissenyadora dʻinteriors, i Alex March, dissenyador de producte i interiors, ha destacat lʻencert del material del projecte i el seu encaix dins de la pròpia arquitectura de lʻaparador, a més d’una il·luminació que ha qualificat dʻentranyable i exquisida. ​​​

Per la seva banda, Nadal per a tothom, de les estudiants Ana Carolina Bustamante i Aitana de la Ossa per a Josa Òptics, ha estat finalista al barri de Sants. En aquest cas, el jurat ha valorat l'èxit de la intervenció entre el vianant i l'aparador que ha aconseguit la proposta, tot animant la ciutadania a posar la cara davant del mirall.

Podria interessar-te