Data

17 April 2023

L'objectiu d'aquest joc de pistes interactiu és arribar a públics que no solen visitar les llibreries, especialment a la generació Z, i involucrar-los en la celebració d'aquesta festivitat

Segueix el drac per trobar roses virtuals dins de llibres i guanya premis. Això és el que proposa “Cerca del Tresor de Sant Jordi”, una experiència de realitat augmentada creada per dues alumni del Master in Design per a Virtual Reality de l'IED Barcelona, amb motiu de Sant Jordi.

L'objectiu d'aquest joc de pistes interactiu és arribar a públics que no solen visitar les llibreries, especialment a la generació Z, i involucrar-los en la celebració d'aquesta festivitat.

El jugador inicia la recerca del tresor escanejant amb el mòbil un codi QR que li dona accés a un mapa amb la localització de les llibreries participants, a les quals podrà dirigir-se guiat per un petit drac verd. Un cop dins de la llibreria, ha de trobar el llibre físic corresponent a la pista i escanejar-ne la portada per aconseguir la rosa virtual que podrà bescanviar per un petit obsequi o bé per un descompte en la compra de llibres. Si continua jugant, podrà acumular altres premis.

Ideada per Sonya Seddarasan i Jacqueline Montenegro, la “Cerca del Tresor de Sant Jordi” estarà activa del 17 al 22 d'abril. 

El projecte compta amb la col·laboració d'Òmnium Cultural i les llibreries Ona, La Memòria, Casa Anita, Cap i Cua, Atzavara i El Genet Blau, situades al barri de Gràcia.

Podria interessar-te