Data

26 October 2023

L'estudiant ha creat un cartell amb l'assistència d'algorismes de generació de continguts per IA

"Human/AI Design Challenge", concurs d'arts visuals adreçat a alumnes de disseny de tot el món organitzat per Barcelona centre de Disseny i CASA SEAT dins la Barcelona Design Week, ja té guanyador: Lluís La Hoz, de l'IED Barcelona.

L’'estudiant de 3r de Graphic Design ha presentat un pòster original titulat “Creativity's new partner” [el nou company de la creativitat] com a resposta al repte plantejat per aquest challenge: reflexionar sobre com equilibrar la relació entre pensament creatiu humà i intel·ligència artificial usant algorismes de generació de continguts d'IA.

El cartell mostra un ninot -un nadó de joguina- contenint totes les habilitats d'aquesta nova tecnologia que es troba actualment en la seva primera etapa de desenvolupament.

El jurat ha premiat la proposta de La Hoz entre més de 150 dissenys de diversos països per la seva qualitat estètica i conceptual, la creativitat i la innovació en l'ús de les IA i la seva rellevància i impacte en el sector del disseny.

El cartell guanyador així com de la resta de finalistes -entre els quals figuren els treballs de Yasmin Barrry-Djemal, de 3r de Graphic Design, i Fabienne Bjercke, de 3r de Motion Graphics)- estaran exposats a CASA SEAT (Passeig de Gràcia 109) fins al 28 doctubre.

Enhorabona!

Podria interessar-te