Data

02 February 2023

Haurà de desenvolupar vuit nous looks amb la tutorització de grans firmes de moda internacional com Chanel, Celine o Dior

L’alumnus de l’IED Barcelona és un dels 10 seleccionats entre 800 candidats pel prestigiós concurs de joves dissenyadors de moda.

L'alumnus de Disseny de Moda de l'IED Barcelona Marc Sanz Pey és un dels 10 finalistes del 38è Festival Internacional de Moda, Fotografia i Complements de Moda de Hyères, el concurs fundat per Jean Pierre-Blanc reconegut per impulsar la carrera de dissenyadors emergents.

Sanz Pey ha estat seleccionat entre 800 candidats i a partir d'ara haurà de desenvolupar vuit nous looks amb què optar a ser el guanyador a la gran final que se celebrarà del 12 al 15 d'octubre a la Provença francesa. Per això comptarà amb la tutorització i la promoció de firmes de moda internacional com Chanel, Celine o Dior entre d'altres. Firmes que també col·laboren cedint els teixits per a la confecció dels looks.

El premi principal consisteix en una dotació econòmica de 20.000 euros, visibilitat al saló Première Vision de París el febrer del 2024 així com un projecte de col·laboració amb els Métiers d'Art de Chanel (també valorat en 20.000 euros), projecció mediàtica i una mentoria, entre d'altres.

Podria interessar-te