Marc Sanz Pey, graduado en Moda en el IED Barcelona, el tercer español en llegar a la final de Hyères

Data

17 October 2023

Diversos estudiants de l'IED han col·laborat en el desenvolupament dels looks

Marc Sanz Pey ja forma part de la història. El jove dissenyador graduat en Moda a l'IED Barcelona és el tercer espanyol en arribar a formar part del top ten del Festival Internacional de Moda, Complements i Fotografia de Hyères en els seus 38 anys de recorregut. La seva candidatura per arribar a ser un dels deu finalistes es va imposar davant de les propostes de més de 800 dissenyadors de tot el món.

Per a desenvolupar els vuit looks amb què ha optat a ser-ne el guanyador, Marc ha comptat amb la col·laboració de diversos estudiants de l'IED, a més de la participació d'Andrei Palma, alumnus de l'IED Barcelona, que l’ha assistit durant la seva residència a Hyères.

Una edició que ha apostat per la joventut

La 38a edició del Festival Internacional de Moda, Complements i Fotografia de Hyères, celebrat a Villa Noailles, França, del 12 al 15 d'octubre, ha estat marcada tant per la joventut dels seus finalistes com dels presidents dels diferents jurats: Charles de Vilmorin a la categoria de moda, Alan Crocetti a la d'accessoris i Luis Alberto Rodriguez a la de fotografia.

Finalment, en moda, el guanyador ha estat el belga Igor Dieryck, qui s'ha imposat al Gran Premi del jurat de Première Vision, així com al Premi del Públic - Ville d'Hyères.

Pròximament publicarem una entrevista amb Marc Sanz Pey per conèixer de primera mà com ha estat l’experiència.

Podria interessar-te