Data

19 May 2023

En acabar l'esdeveniment, s'han premiat els millors esbossos en tres categories: estil, creativitat i productivitat (quantitat i rapidesa)

El 18 de maig, i coincidint amb el Saló de l'Automòbil, l'IED Barcelona ha organitzat el primer Sketching Marathon de Car Design. L'activitat, adreçada a tots els estudiants dels programes de Disseny de Transport sense importar-ne el nivell, ha aplegat una trentena de participants amb l'acompanyament d'experts docents i visites exclusives d'alumni de la seu de Barcelona: Kevin Di Santiago, Daniel Ricardo Shicshi Luna, Lluis Civit Carceller i Juan José Masero Pérez.

Durant prop de tres hores i mitja, l'Open Space del Point One ha esdevingut així un laboratori on l'alumnat ha pogut compartir, aprendre, observar i practicar habilitats tan importants com visualitzar les idees de forma ràpida.

En acabar l'esdeveniment, s'han premiat els millors esbossos en tres categories: estil, creativitat i productivitat (quantitat i rapidesa). Els guanyadors han estat Manuel Jesús Ramírez Pagés, Thevidu Thineesha Rajapakse i Astanbek Zhyldyzbekov, respectivament.

 

Podria interessar-te