Pol Anglada, diseñador en Loewe y alumnus del IED Barcelona, en el “Artists-in-Residence” de la Fundación Tom of Finland de Los Ángeles

Data

24 October 2023

L'il·lustrador s'allotjarà durant tres mesos a TOM House i tindrà accés a material d'inspiració artística per treballar sobre un projecte proposat

El dissenyador a Loewe i alumnus de l'IED Barcelona, Pol Anglada, és un dels tres joves creadors que participaran aquesta tardor al programa internacional “Artists-in-Residence” de la Fundació Tom of Finland a Los Angeles, Califòrnia.

Cada any, la Fundació Tom of Finland convida entre vuit i nou artistes que incorporen l’erotisme a la seva disciplina (fotografia, pintura, escultura, escriptura o qualsevol altra forma d'arts visuals) a allotjar-se durant una residència de tres mesos a TOM House.

Durant la seva estada, aquests han de treballar en un projecte proposat per presentar-lo posteriorment al públic. Per fer-ho, la Fundació els dona suport i els facilita l'accés als seus arxius, que inclouen més de mig milió d'imatges, obres d'art, llibres, revistes, pel·lícules, escultures i més. El programa permet així aprendre, crear i compartir experiències en comunitat.

Acompanyaran Anglada, Ton of Holland i Donald Shorter.

 

 

Podria interessar-te