Premios ADG Laus 2023: 1 plata y 5 bronces para el IED

Data

09 June 2023

En aquesta 53a edició, els Premis ADG Laus han batut el seu rècord de participació amb 1.200 projectes presentats en total

La gran nit del disseny gràfic i la comunicació visual ha reconegut un any més el talent dels estudiants de l'IED. Durant la cerimònia de lliurament dels Premis ADG Laus, que ha tingut lloc el 8 de juny a Palo Alto, Barcelona, quatre estudiants i alumni de les seus de Barcelona i dos de Madrid han aconseguit endur-se a casa un guardó. Les escoles han aconseguit, respectivament, una plata i tres bronzes, i dos bronzes.

En el cas de l'IED Barcelona, el Laus de Plata ha estat per a Varvara Godovikova, alumna de quart any de Disseny Gràfic, amb “Chaosk”, a la categoria de Publicitat.

Els tres Laus de Bronze restants han estat per als alumnes del Master in Design For Virtual Reality Alba González Caballer, amb “Finding Light in the Distortion”, a la categoria Màster, i per als alumnes de, respectivament, Disseny Gràfic i Motion Graphics and Video, Xavier Isasti i Dar Rubinstein. Isasti s'ha alçat amb el premi a la categoria TFG Disseny Gràfic amb “Pont al Palau”, mentre que Dar Rubinstein ho ha fet amb “Timeless”, a la categoria de TFG Digital.

A l'IED Madrid, els estudiants premiats amb un Laus de Bronze han estat Clara Espinosa Märtens amb “Anatomía de las cosas” i Mariví Jiménez amb “Spore”, totes dues a la categoria de TFG Disseny Gràfic.

D’altra banda, els docents de l’IED també han aconseguit sumar guardons: Bogidar Mascareñas, professor de Tipografia de l’ED Barcelona, ha guanyat tres Laus d’Or i dos Laus de Bronze

Enhorabona a tothom!

Una edició de rècord

L'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del FAD, ADG-FAD, celebra la Nit ADG Laus des del 1964. En aquesta 53a edició, els Premis ADG Laus han batut el rècord de participació amb 1.200 projectes presentats en total.

Podria interessar-te