Data

18 July 2023

Els joves dissenyadors han explorat l'ús de Megamorph, l'emergent tecnologia disruptiva d'ATTRACT

Una peça per controlar l'ansietat mitjançant colors i vibracions; una jaqueta que permet emmagatzemar aigua provinent de la humitat ambiental; roba per conviure amb temperatures extremes de fins a 50ºC, i una capa que es converteix en un refugi en cas d'episodi de contaminació atmosfèrica.

Són els quatre projectes finals desenvolupats pels estudiants del Master in Design for Sustainable Fashion Technology, en col·laboració amb Fab Lab Barcelona IAAC, que s'han presentat el 28 de juny a l'Open Space 1 de l'IED Barcelona. Moda intel·ligent per combatre l'ansietat i el canvi climàtic dissenyada en el marc de la 2a edició de Future Technologies for Sustainable Fashion.

Dins del projecte europeu ATTRACT i amb el suport del CERN, els joves dissenyadors han explorat l'ús de Megamorph, l'emergent tecnologia disruptiva d'ATTRACT que pretén contribuir a revertir l'impacte del sector de la moda al medi ambient.

Aquest projecte ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció núm. 101004462.

 

Clica damunt de cadascuna de les soluciones proposades per a saber-ne més.

Podria interessar-te