Data

05 May 2023

A més del resultat final, la mostra inclou els projectes de desenvolupament de disseny gràfic en múltiples aplicacions que els artistes van presentar al concurs

La Festa Major de Gràcia, considerada com una de les expressions més grans de la identitat d'aquest emblemàtic barri de la ciutat de Barcelona, convoca cada any un concurs de creació del seu cartell i imatge gràfica unint, així, disseny i tradició. Per a l'edició del 2023, s'hi han presentat un centenar de propostes, entre les quals dos treballs amb el segell de l'IED Barcelona que han aconseguit arribar fins a la fase final.

Els cartells de Sofia Ferrer i Evelin Yu, totes dues estudiants de primer any de Graphic Design, han obtingut el segon i desè lloc respectivament, entrant a formar part de l'exposició de les deu imatges gràfiques finalistes que es pot visitar gratuïtament al Centre Cultural Albert Musons fins al 21 d’agost.

A més del resultat final, la mostra inclou els projectes de desenvolupament de disseny gràfic en múltiples aplicacions que els artistes van presentar al concurs. 

Enhorabona a totes dues!

Podria interessar-te