Dos proyectos de alumni de Diseño de Producto del IED Madrid pasan a la siguiente fase de los premios Arts Thread

Data

25 September 2023

La votació dels millors projectes estarà oberta al públic general fins a l’11 d'octubre

Sis alumni de l'Istituto Europeo di Design de Barcelona i dos alumni de l'Istituto Europeo di Design de Madrid segueixen al concurs amb els seus projectes de Final d'Estudis. Les seves candidatures estaran obertes a votació popular fins al proper 11 d'octubre.

Des de l’IED Barcelona opten a passar a la fase següent els projectes: Unwoven Memories”, de Thinh Truong, a la categoria de fine art / photography / craft; “Fashion is a Cow”, de Valentina Bentos,  a la categoria de fashion / accesories / textiles; Yolkan, de Rodrigo Iglesias; Polestar Negative”, de Youssef Elbarbary; “Mayko: The Mycorrhizal Robot”, de Gina Bastero iTÉrsites, de Sofia Nuñez Gomez, a la categoria de product / architecture / interiors.

Per part de l’IED Madrid, continuen en el concurs Enco”, de Lucía Molina, i Hauskit, de Blanca Pajares, dins de la categoria de product / architecture / interiors.

Aquesta fase de la competició contempla una part de votació oberta al públic general. Ja es pot votar pels artistes i dissenyadors a la llista de finalistes del Global Design Graduate Show 2023 seleccionats pel jurat d'experts independents d'Arts Thread. Es pot votar una sola vegada per una persona de cada categoria dins de les quatre àrees. El vot del jurat i el vot del públic s’anunciaran el dilluns, 16 d'octubre del 2023.

El Global Design Graduate Show 2023 és un concurs obert a estudiants d'art i disseny de tot el món que es graduen el curs acadèmic 2022-23, tant de llicenciatura com de grau i postgrau.

En aquesta edició, més de 5.000 estudiants de tot el món hi han participat enviant els seus projectes de final d'estudis, la qual cosa converteix l’esdeveniment en l'aparador online més gran de creatius acabats de graduar a les seves escoles de disseny.

Us animem a votar i donar suport als vostres companys i companyes en aquesta fase del concurs. Sort a tots els nominats!

Podria interessar-te