Data

02 November 2020

La proposta, triada entre 93 projectes nacionals, aborda l’impacte de les restriccions de mobilitat actuals en els viatges estudiantils.

Offland, un projecte dels estudiants de 3r de Disseny Gràfic de l’IED Barcelona Jonatan Torreblanca i Xabier Isasti ha estat seleccionat com a finalista per Espanya en la tercera edició del challenge internacional d’innovació social Red Bull Basement.

La proposta, triada entre 93 projectes nacionals, aborda l’impacte de les restriccions de mobilitat actuals en els viatges estudiantils mitjançant el desenvolupament d’una plataforma online que fusionaentorns de realitat virtual i físics.

Competint amb estudiants d’una trentena de països, Offland ha passat a fase de desenvolupament. A continuació, formarà part d’un global workshop de tres dies i un final pitch, on es triarà la millor idea d’entre les candidates. Abans, però , els alumnes desenvoluparan la idea amb l’equip del FabLab de BCN com a mentors.

La solució proposa un redisseny del tradicional viatge d’estudis mitjançant un ventall d’esdeveniments i activitats simultànies, relacionades amb música, e-sports i entreteniment en general, que connecten a universitaris de tot el món.

Concebuda no sols únicament com a proposta per a sortejar el context actual, Offland té la vocació a mitjà i llarg termini de configurar-se com a alternativa als viatges d’estudis tradicionals.

*Foto de Redbull

Podria interessar-te