Data

15 February 2023

Pablo Erroz opta a guanyar el premi L'Oréal Paris a la Millor Col·lecció; Margil Peña, Ana Viglione i Aitor Goikoetxea, el Mercedes-Benz Fashion Talent, i Denise Graus, Cecilia Navarro Mejías, Nacho Lamar i Tíscar Espases competeixen pel Premi Allianz EGO Confidence in Fashion

Avui comença la 77a edició de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, que enguany compta amb la participació de vuit alumni de l'IED.

Com a part del programa de dissenyadors consagrats, Pablo Erroz, antic alumne i docent de Màster de l'IED Barcelona, presentarà la col·lecció Estímul, el dijous 16 a la passarel·la oficial. Una proposta diversa, àmplia, global i plena de contrastos, amb què optarà al Premi L'Oréal Paris a la Millor Col·lecció.

Per la seva banda, els alumni de l'IED Madrid, Margil Peña i Ana Viglione, creadors de la firma de moda REPARTO, i Aitor Goikoetxea, alumnus de l'IED Barcelona, mostraran les seves noves creacions a la passarel·la Allianz EGO el diumenge 19. Denominades Continuarà… i Andarrak, respectivament, són dues propostes que aposten per la sostenibilitat i amb les quals competiran per alçar-se amb el prestigiós premi Mercedes-Benz Fashion Talent, reconeixement que, aquest any, arriba a la 21a edició.

Finalment, el Showroom Allianz Ego, un espai reservat a marques emergents on es poden adquirir de manera directa les peces exposades, compta amb la presència de Denise Graus (alumne de l'IED Barcelona), amb la seva marca Denise, i els alumni de l'IED Madrid, Cecilia Navarro Mejías (amb Abelina), Nacho Lamar (amb L'Amar Contemporary) i la firma de moda Tíscar Espadas, fundada i dirigida creativament per la dissenyadora homònima. Seran quatre dels 15 aspirants a guanyar la quarta edició del Premi Allianz EGO Confidence in Fashion, adreçat a impulsar la trajectòria de joves promeses de la moda espanyola.

Molta sort a tots!

Podria interessar-te