Data

29 May 2023

Tres looks inspirats en experiències, menjars, persones i llocs del seu país natal, l’Uruguai

Valentina Bentós Fuster, alumna de quart curs de Disseny de Moda de l'IED Barcelona, és una dels 51 finalistes del prestigiós concurs internacional Arts of Fashion Competition. Ha estat seleccionada entre 116 escoles i universitats de 28 països.

Bentós aspira així a participar en un dels programes d'excel·lència Arts of Fashion que permeten als guanyadors del concurs ampliar la seva formació amb dissenyadors confirmats o als estudis de disseny de Les Metiers d'Art de Chanel. Sabrà si ho ha aconseguit a mitjans de desembre, quan tindrà lloc la cerimònia de lliurament de guardons.

Arts of Fashion Competition té per objectiu celebrar la creativitat i l’originalitat dels dissenyadors emergents socialment responsables, impulsant-ne l'aprenentatge i facilitant-ne la carrera. El tema triat per a aquesta edició ha estat la “Inflexió”, paraula que reflecteix la situació límit que experimenta la nostra societat i que ens empeny a repensar, redefinir i redibuixar la nostra forma de vida, d'interactuar amb els altres i de vestir-nos. El terme, a més, pot indicar altres formes d'inflexió de la ment creativa o la imaginació, tant física com figurativa.

D'acord amb aquest concepte, l'estudiant ha presentat la col·lecció “Fashion is a cow”, tres looks inspirats en experiències, menjars, persones i llocs del seu país natal, l’Uruguai, amb què analitza el seu costat més extravagant, real i urbà, i que li han permès de superar aquesta primera ronda.

Estarem atents a la seva evolució al concurs.

Podria interessar-te