Data

17 January 2023

Els propers dijous i divendres, 19 i 20 de gener, tindrà lloc el Welcome Event per als estudiants dels programes de Màster, Postgrau i Cursos d'Especialització de l'intake de gener de l'IED Barcelona. Aquesta primera presa de contacte amb l'escola els permetrà accedir a continguts dirigits a la seva formació, inspiració i integració al centre.

Durant la primera jornada, els estudiants de Màster participaran al Welcome Workshop. Es tracta d'un workshop transversal amb què, a més, es donarà el tret de sortida al projecte “Designing For the Many”, impartit per Giulia Sonetti (Transdisciplinari Researcher al CENSE, investigadora principal al TrUST i alumni al Postdoc Academy for Transformational Leadership ).

El Welcome Corporate tindrà lloc l'endemà i s'hi sumaran també els alumnes dels cursos de Postgrau i d'Especialització. Andrea Marchesi, director de l'IED Barcelona, els donarà la benvinguda institucional i els convidarà a seguir, a continuació, la ponència"Adapting the design profession to face the environmental crisis", a càrrec de Mette Bak, dissenyadora i investigadora especialitzada en sostenibilitat.

Podria interessar-te