Data

23 March 2023 - 30 April 2023

Horari

09:00 - 21:00

On

Barcelona - Espanya

Mostra el mapa

Format

Presencial

Exposició al Disseny Hub Barcelona que, del 23 de març al 30 d’abril, materialitza la visió global, humana, estratègica i transformadora del disseny per donar respostes als grans reptes de la societat contemporània

Repte, oportunitat, emoció, tradició, col·lectivitat, innovació, propòsit… T'has preguntat mai què és per a tu el disseny? Et convidem a reflexionar-hi mentre et compartim la nostra visió global, humana, estratègica i transformadora del disseny a l'exposició “IED Barcelona Manifesto”.

La mostra es construeix al voltant de dos focus. D'una banda, la projecció d'un vídeo que conté el manifest de l'IED Barcelona, on els estudiants expliquen perquè, davant dels reptes de la humanitat, el disseny és sempre la resposta. De l'altra, s'exhibeix una selecció de projectes també realitzats pels estudiants que, des d'especialitats diverses, com ara disseny estratègic, disseny de moda, disseny de producte, disseny gràfic o disseny d'interiors, intenten intervenir positivament en l'entorn combinant un llenguatge propi, unes eines, processos i metodologies comunes, amb universos creatius individuals.

No te la perdis!

On? 

Disseny Hub Barcelona 

Quan? 

Del 29 de març al 30 d’abril 

Horari

De 9h a 21h 

On ens pots trobar