IED Barcelona 2023 Postgraduate Welcome Events

Data

05 October 2023 - 06 October 2023

Horari

18:30 - 18:30

On

Point 1 IED Barcelona. C/Biada, 11., Barcelona - Espanya

Format

Presencial

Els estudiants dels propers màsters i postgraus de l'IED Barcelona donaran la benvinguda al nou any acadèmic 2023-2024 els propers 5 i 6 d'octubre amb diferents activitats, segons el programa escollit.

Per als màsters en Disseny de Moda, Màrqueting i Comunicació de la Moda i Disseny d'Interiors per a Hotels, Espais Gastronòmics i Comercials s'ha organitzat un workshop presencial a càrrec de Giulia Sonetti el dia 5 d'octubre. Consistirà en el llançament del projecte multidisciplinari DESIGNING FOR THE MANY, en què tots els alumnes dels màsters s’uniran per resoldre reptes d'impacte social.

L’acte oficial de benvinguda per a tots els cursos a càrrec de la direcció acadèmica tindrà lloc l'endemà, dia 6 d'octubre, seguit d'un networking.

 

WELCOME WORKSHOP

Per als màsters en Disseny de Moda, Màrqueting i Comunicació de la Moda i Disseny d'Interiors per a Hotels, Espais Gastronòmics i Comercials.

Dia: 5 d'octubre

Hora: 18.30 h

Lloc: Point 1 IED Barcelona. Carrer Biada, 11. Barcelona

WELCOME CORPORATE

Per a tots els cursos de màster participants al Welcome Workshop + el Master in Brand Design for Hospitality i els postgraus en Disseny i Gestió d'Esdeveniments i Disseny de Calçat.

Dia: 6 d'octubre

Hora: 18.30 h

Lloc: Point 1 IED Barcelona. Carrer Biada, 11. Barcelona

 

T’HI ESPEREM!