Data

09 March 2023 - 09 March 2023

Horari

18:30 - 21:00

On

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38, Barcelona - Espanya

Mostra el mapa

Format

Presencial

Com ampliar la llum artificial dels espais de l'hàbitat als espais de la ciutat tenint en compte criteris de sostenibilitat i sense sacrificar-ne l'art en el disseny?

Amb motiu de l'Italian Design Day, que aquest any aborda la temàtica de “la qualitat que il·lumina”, el proper 9 de març a les 18.30h tindrà lloc la taula rodona “Llum i energia: hàbitat i ciutat” a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona.

Un panel d'experts participat per l'IED Barcelona debatrà sobre els reptes per ampliar la llum artificial dels espais de l'hàbitat als espais de la ciutat tenint en compte criteris de sostenibilitat i sense sacrificar l'art en el disseny.

Després de la benvinguda de representants de les institucions relacionades, com Emanuele Manzitti, cònsol general d'Itàlia a Barcelona, començarà la xerrada moderada per Michela Mezzavilla, arquitecta, lighting designer, cofundadora de MMAS i docent de l'IED Barcelona.

Els conferenciants convidats són Marcello Arosio, Art Director d'AreaOdeon i de Kernel Festival; Juan Garrigosa, Head of B2G d'Endesa (Enel); Maria Güell Ordis, lighting designer, fundadora de La Invisible Studio i directora artística de LLUMBCN, i Maurici Ginés, lighting designer i fundador d'Artec Studi.

Reserva la teva plaça aquí!

On ens pots trobar