Estudiantes del IED Barcelona diseñan una propuesta de colección de novia para Cristina Tamborero

Data

24 August 2023

Les alumnes han presentat davant la dissenyadora dos looks finals, un de la col·lecció per a empresa i un altre de la col·lecció personal

Dissenyar una proposta de col·lecció completa de 10 looks de núvia per a la marca de moda nupcial de Cristina Tamborero, alumnus de l'IED Barcelona, des del concepte fins a la producció d'un vestit final. Això és el que han fet les estudiants de l'edició 2023 del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia com a part del projecte final del programa.

Emprant els fonaments bàsics, teòrics i pràctics apresos durant el curs, i amb la col·laboració de Tamborero, que ha seguit de prop el desenvolupament del programa i ha formulat el concepte de partida de la col·lecció -l'arquitectura minimalista-, les alumnes han creat els moodboards , processos creatius, paletes de color, teixits, quadres de col·lecció i plànols, figurins i il·lustracions, complements, patrons amb fitxes tècniques, lookbooks i catàlegs. A més d’un look final confeccionat, que han presentat davant de la dissenyadora, han realitzat l'sketchbook i un fashion film.

Les estudiants han repetit aquest procés per desenvolupar una segona col·lecció que ha format part així mateix del treball final del postgrau partint, en aquesta ocasió, d'una proposta personal, que també ha comportat la confecció i presentació d'un vestit final.

Vet aquí el llistat de les dues col·leccions:

Stephania Mendoza González: “Sirène” / “Blanc”.

Doménica Nicole Morales Cepeda: “The Luminous Optics” / “El Ejemplo de Simplicidad”.

Alejandra Lucía Palomino Oriz: “La verdad revelada” / “Alumbra”.

Martina Pavia: “La Marée Arquitectónica” / “Minimal Ethereal”.

Gema Roger Laparra: “Matices” / “On a clear day”.

Krystle Sepúlveda: “Legado intangible” / “Solo lo esencial”.

Meritxell Vancells Pi: “Liberté” / “Layered”.

Podria interessar-te