Una propuesta de estudiantes del IED Barcelona inspira la acción solidaria de la Fundación TEB por la inclusión desde el diseño

Data

05 December 2023

Una acció solidària inspirada en un projecte d’estudiants del Màster en Direcció Estratègica i Creativa de Comunicació de Marca

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, Grup TEB, Tcolors i la Fundació PortAventura s'han unit per llançar “#UnMismoTrazo, pinta kilómetros para la inclusión”. Una iniciativa solidària inspirada en un projecte presentat per estudiants del Màster en Direcció Estratègica i Creativa de Comunicació de Marca de l'IED Barcelona que pretén conscienciar la societat sobre els desafiaments que afronten les persones amb discapacitat intel·lectual.

L'acció proposava un repte creatiu: pintar traços de colors en qualsevol format i pujar-los a Instagram per sumar-los generant la línia més llarga possible de solidaritat en representació del camí cap a un món més inclusiu.

La recollida de traços va començar el 26 de desembre, amb el llançament d'aquesta iniciativa al Dreams Village de PortAventura i al Handmade Festival de Madrid, i ha finalitzat aquest 3 de desembre.

Una proposta altruista en sintonia amb els valors de l'IED que ha permès connectar una vegada més el disseny amb l'activisme social per denunciar la discriminació i lluitar per la igualtat.

Podria interessar-te