Data

15 May 2024

Un exercici d'exploració i llibertat creativa per a reflectir l'experiència de viure en tres ciutats de referència a Espanya i Europa.

La nostra vivència d'un lloc modela la imatge que tenim d'ell, creant una realitat única i personal.

Aquest és el punt de partida que inspira el treball de tres estudiants de Disseny Gràfic de les seus de Barcelona, Bilbao i Madrid, sota la guia de docents de l'IED, i que ha publicat recentment Yorokobu.

En un exercici d'exploració i llibertat creativa, Emily Daria Monfared (IED Barcelona), María Mur (IED Kunsthal Bilbao) i Elena del Prado (IED Madrid) ens conviden a fer un 'passeig' per les ciutats en les quals viuen i estudien.

El resultat són mapes il·lustrats amb estils molt diferents, però amb el denominador comú de la creativitat. A través de l'elecció dels punts del recorregut, han teixit una narrativa específica per a reflectir l'essència de cada lloc, sense perdre de vista les seves experiències personals i la seva visió i estil com a dissenyadores.

Des de petits comerços històrics, passant per entorns naturals fins a enclavaments icònics, les peces gràfiques ens ofereixen una perspectiva fresca i diferent de tres ciutats que respiren tradició i modernitat, i ens ofereixen un mosaic de riquesa arquitectònica i cultural i innovació.

Pots veure els mapes complets a continuació. Però si vols descarregar-te'ls, així com descobrir més detalls sobre el procés creatiu i les estudiants darrere d'aquest, no et perdis els articles (en castellà) de Yorokobu!

 

Podria interessar-te