Amuza Lucienne de Waal IED Barcelona Premio IED Colección Alfaro Hofmann

Any acadèmic

2023/2024

Premi IED Col·lecció Alfaro Hofmann 2024

Sistema lúdic i atractiu dissenyat específicament per a la Generació Alfa. Es composa d’un tauler de fusta de pi amb orificis estratègicament ubicats on s’hi poden fixar grans engranatges tous amb passadors que són un llum. A mesura que els nens i les nenes fan girar aquests engranatges, el seu moviment genera electricitat que converteix els passadors en fanalets, proporcionant una llum tènue i suau que després poden endur-se a altres espais de convivència.

Dissenyat pensant en contextos d'espais col·lectius (educatius, museus, sales de joc en sistemes co-housing i altres), Amuza promou la interacció pràctica i la col·laboració entre les criatures. En el món actual, accelerat i impulsat per la tecnologia, mantenir els més joves allunyats de les pantalles i fomentar-ne el desenvolupament físic, cognitiu i social és més crucial que mai.

Amuza no només és una eina per a la creativitat, el desenvolupament d'habilitats, la resolució de problemes i el foment del treball en equip, sinó que també irradia alegria i felicitat per a les generacions futures.

Podria interessar-te: