El IED Barcelona colabora por segundo año con la Fundació Setba dentro del proyecto “Magistrals/Premio Setba”

Data

29 May 2024

Junts han conceptualitzat una possible aplicació de les seves obres en un producte comercial; en aquest cas, etiquetes per a ampolles de vi

L'IED Barcelona torna a apostar pel disseny social, la cocreació i la inclusió col·laborant per segon any amb la Fundació Setba dins del programa Magistrals/Premi Setba.

Després de visitar al març el Centre Ocupacional Les Corts per rebre una classe de serigrafia, els dies 6 i 8 de maig, els estudiants de segon any de Disseny Gràfic han participat en un workshop desenvolupat als laboratoris de l'IED Barcelona amb els 12 artistes amb discapacitat intel·lectual finalistes d'aquesta iniciativa. Junts han conceptualitzat una possible aplicació de les seves obres en un producte comercial; en aquest cas, etiquetes per a ampolles de vi.

Aquest any, a més, la relació entre l'IED i la Fundació Setba ha fet un pas més i inclourà una masterclass de fotografia digital titulada Digital portraitretrat digital per a l'artista que resulti finalment guanyador del Premi Setba 2024, així com per a la seva entitat. El taller tindrà una durada de tres hores i es farà a les instal·lacions de l'IED Barcelona Point One amb la participació d'una assistent del Media Lab.

La gala de lliurament del Premi Setba serà el proper 16 de setembre a CaixaForum.

El Premi Setba és un reconeixement que la Fundació Setba, entitat sense ànim de lucre que treballa per contribuir a la transformació social a través de la cultura sota el guiatge d'artistes professionals, inclou dins del projecte “Magistrals”. Una iniciativa de formació en línia i presencial que té per objectiu la professionalització dels tallers d'art de les entitats socials que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual acostant-los al circuit artístic universitari i viceversa.

Foto: Laura Gálvez-Rhein / Lluís Bullón.

Podria interessar-te